NYTT KLIPP?

Nu är det läääänge sedan jag var hos frissan. Kände att det var läge att vila det lite efter klippet i våras (som jag ju f.ö ångrade). Vi klippte ju det en bra bit på längden men också en del etapper och min tjocka hästman blev ganska snabbt ett minne blott. Jag ångrade mig nog direkt när jag kom ut från frisören faktiskt..

Men nu börjar den äntligen tjocka till sig igen och längden är en bra bit påväg till där den var. Däremot känner jag för att göra något litet. Inte röra längden men kanske klippa till lite lugg? Sådär busigt och rörigt är precis så jag vill möta våren i.

Vad tror ni om det? Älskar den varma färgen så den får det bli vid nästa besök som är snart då jag ska göra en riktigt rolig grej med Schwartzkopf som ni ska få hänga med på! 

Har alltid diggat både frisyr + färg på tjejen som är med på de tre bilderna. Minns när jag sparade ner dessa redan när hon var modell för en Filippa K kampanj way back och lika mycket inspiration är de nu som då.