MIN MÅNDAG

Idag kickades Stockholm Design Week och Stockholm Fashion Week igång. Det blir mestadels inredning för mig denna gång. Just för att det är väldigt få modevisningar i år men också för att jag mer och mer är mer älskar inredningsbiten. Idag

Jag vaknade tidigt. Kokade kaffe i vanlig ordning. Idag vaknade jag dock utan hunger vilket inte hör till vanligheterna så gröten fick vänta en timme. Men sedan slank den ner som vanligt.
Sedan tog jag en taxi till Skeppsholmen där Hästens bjöd in till lanserings presslunch för deras nya designsamarbete med Lars Nilsson som designat fyra stycken finfina och urmjuka bädd-lakanset.
Ska kopiera den här sotade laxen fick fick till lunch rakt av. Väldigt väldigt god.
Jag hade på mig en skjorta och stockad kofta från Lindex, byxor COS och skor Henry Kole.
Sedan bar det vidare till Kasthalls pressträff däribland den här mattan med namnet “feather” mer än gärna hade fått ligga hemma. SÅ satans fin!
Och fåtöljen också för den delen. Och sedan inser jag mer och mer att beige är min favoritfärg på såväl inredning som kläder.

Här efter bröt vi av med lite modevisning i form av Ida Sjöstedt och Stylein innan jag tog bussen hem. Är så trött att jag somnar sittandes och ska seriöst snart hoppa i säng med ett serieavsnitt. Vet inte vad det är men brist på något är det helt klart. Jaja, imorgon ska vi spendera hela förmiddagen ute på Älvsjömässan och suga in mängder med inredningsinspiration. Så taggad!