SELF LOVE

I förra veckan startade jag morgonen hos Jossan på hennes nya, urmysiga kontor på Söder. Hon har nyligen kommit hem från Indien där hon utbildade sig till yoga instruktör som hon nu utför på sitt kontor. Jag har alltid vetat att Jossan någon gång skulle bli just en yogas och nu är hon det. Det andas liksom ett yogalugn över henne. Hurra, jag är så glad för hennes skull för det känns verkligen som hon hittat hem.

Jag är så imponerad av Jossan. Hon är ett praktexempel på att vill man ha något så kan man få det. Dream Big som hon alltid säger. <3
Kontoret hade takbjälkar genom hela fastigheten och det var SÅ mysigt. Ett riktigt hängställe.
Jag har aldrig tyvärr varit en yoga tjej. Jag föredrar ju löpning och den typen av högintensiv träning. Men jag ska ändå försöka få in lite mer yoga i min vardag (tror man behöver det lugnet) och är det någon som kan få mig att vilja just yoga så är det nog Jossan.
Efteråt åt vi frukost på mattorna innan jag åkte vidare till kontoret. SÅ skön start på dagen!