SISTER LOVE

Tisdag och snö-regnet vräker ner. Gatorna är bara blask och det ser faktiskt inte ett uns inbjudande ut att ge sig ut och iväg. Men,- plikten och om en liten stund kommer Carro och plockar upp mig och så drar vi ut till mässan för att spana in lite möbelnyheter. Tillbaka till stan i eftermiddag igen för ett par modevisningar, hem och svira om och sedan mingel framåt kvällen. Både Nk, Tom Dixon, Frama och Bolon har pressvisningar. I

All dressed in Lindex.

I helgen som var tog jag och syster lite bilder på oss tillsammans. Dom roligaste bilderna att ha. Och även jag ser vår likhet när man ser bilder som dessa på oss tillsammans. Vad tycker ni? Jag blir alltid riktigt sugen på att köra en plåtning tillsammans, både för minnesbanken men också för att det skulle vara så kul att göra något tillsammans.

Båda är dressade i Lindex från topp till tå. Mina inneskor är Flattered.
Älskar modellen på kofta som den här med knappar framtill.

I helgen som var tog jag och syster lite bilder på oss tillsammans. Dom roligaste bilderna att ha. Och även jag ser vår likhet när man ser bilder som dessa på oss tillsammans. Vad tycker ni? Jag blir alltid riktigt sugen på att köra en plåtning tillsammans, både för minnesbanken men också för att det skulle vara så kul att göra något tillsammans.