HIS AND HERS

I inlägget förekommer det reklam för Hums Slippers.

Jag är nog lite (läs väldigt!) nördig och lite av en sann perfektionist när det kommer till hemmet och alla prylar. Likväl som jag tycker att det är super charmigt med lite stök och slitage, på såväl möblemang och gamla morgonrockar och fårskinnstofflor så gillar jag ju faktiskt nytt, välvårdat och färg-kordinerat. Mestadels på då tillbehören, dvs prylarna som man kastar in lite här och där. För likväl i ett fulländat rum spelar detaljerna lika stor roll som i en outfit. Så resonerar i allafall jag!  

Så hur fint är det inte med varsitt par matchat par innetofflor på varsin sida av sängen? Lite nödigt när jag tänker på det men jag gillar ändå vad mitt öga ser när sängen står nybäddad eller när man lagar mat i färgmatchade skor tillsammans på kvällen. Haha!
Lite nördvarning men en väldigt gullig alla hjärtans dag present till HONOM eller HENNE.

ÄLSKAR FÄRGKOMBINATIONERNA. Rosa/rött & hans i kornblått/rött.
Jag kommer till hundra procent smyga ut med mina i sommar på torra gator. För dina för att inte användas utomhus.
Vilka är era favoriter?