MINA VECKOPLANER!

Ska vi ta och kolla på veckan som kommer? Vi gör så!

Måndag – Spenderas från mitt andra hem med mailen, bloggen och word dokument från soffan. Den ultimata starten på en vecka om ni frågar mig. Myskläder, tystnad och tid för blogg, svara på mail och planering. Ska också beställa lite nytt inför visning även här.
I eftermiddag blir det gymmet. Jag har två viloveckor bakom mig då jag inte varit fit for fight men nu är jag så taggad på att komma tillbaka till rutinerna igen. Dock avvaktar jag med löpningen och kör lite cykel och styrka.

Tisdag – Har inte bestämt mig för om jag tar bilen eller tåget hem till Stockholm. Det lutar åt bilen då jag ändå ska åka tillbaka på fredag igen. I sådant fall så spenderas förmiddagen med resande och den andra halvan blir det kontorstid. Intervallpass på gymmet på kvällen.

Onsdag – Fullspäckad flängdag med start hos Stylein. Vidare till MQ i gallerian för att prova ut lite kläder inför ett kommande samarbete. (det ser fint ut inför våren måste jag säga!) Ett snabbstop på kontoret innan jag tar bussen till söder och käkar lunch med Jaqueline och ett gäng andra från Twist & Tango samtidigt som vi tar en titt på deras höst/vinter för 2019. På eftermiddagen har jag ett spännande möte som förhoppningsvis är starten på något väldigt, väldigt roligt som komma skall.

Torsdag – Förmiddagsmöte med Rev Relations inför ett kommande samarbete. Vidare till Gamla stan för ett lunchevent med Washologi. Har ni testat deras produkter? Jag är ett stort fan av linnesprayet och använder det dagligen efter att jag bäddat. Doftar SÅ rent och fräscht!
Sedan blir det lite kontorstid innan jag går tvärs över gatan till gänget på Gina Tricot på en liten catch-up/kaffe och kik i deras showroom.
Min alla hjärtans dag ser ut att spenderas på gymmet eller att jag eventuellt crashar någons middag då jag själv inte är med min valentine. Eller också går jag raka vägen hem och njuter av lite ensamtid. Lutar åt det. hehe.

Fredag – Fota två samarbeten med Clara på förmiddagen (om prognosen visar annat än regn!) innan jag susar tillbaka till Daniel igen över helgen. Hemmamiddag och mys!

Lördag – Morgonträning och sedan spelar D hemmamatch som jag ska kolla på. Efter det ska vi ut och äta en försenad alla hjärtans dag middag. <3