VAD JAG SKULLE LAGA TILL ALLA HJÄRTANS DAG

PÅ torsdag är det ju alla hjärtans dag som nog går ingen obemärkt förbi. I år är det ju mitt första alla hjärtans dag på länge som jag har ett hjärta, en kärlek att fira och inte är singel. Men ändå ska vi inte vara tillsammans. Haha! You gotta love distance sometimes. Jaja, jag gråter inte för jag tillhör ändå den grupp som inte anser att kärleken behöver firas specifikt en speciell dag utan bör firas när man som helst känner för att fira den. Hur resonerar ni kring det?

Men skulle vi ha varit tillsammans på torsdag så hade vi garanterat varit hemma och lagat mat. Vår favoritsyssla att göra tillsammans. Tips för extra mys och kittel i magen är att göra sig i ordning som att man skulle gått ut och ätit och sedan lagar maten tillsammans. Lyxa till det lite. För himla mysigt! Och den här menyn hade vi dragit ihop men den får bli till helgen istället.

FÖRRÄTT – LÖJROMSRÅRAKA. Det är både min och D:s favorit. Och resterande familjs, hehe. Så det har blivit en del löjroms-rårakor genom åren.
DRYCK TILL FÖRRÄTTEN – CHAMPAGNE, bubbel eller PROSECCO, vad man föredrar. Jag drack Richard Juhlins alkoholfria bubbel hel helgen och jag kan varmt rekommendera den. Perfekt substitut när man inte vill eller kan dricka alkohol men ändå vill ha lite smak. Jag älskar den!
PERFEKT FÖRÄTT.

VARMRÄTT DÅ? Jag hade fortsatt på havs-temat och kört en vit fisk. Hur Förmodligen en spättarullad med gremolatafyllning och potatismos. (klick för recept) eller en ugnsbakad torsk med potatis och blomkålspaket (klick här för recept)

Efterrätt? Förmodligen en pavlova med passionscurd (klick) sött och surt pås amma gång, bästa kombon. Eller en gino med vit choklad. Något sött helt klart.