PRESSLUNCH TWIST & TANGO FW19

Det råder presstider just nu då de flesta märken visar sina nästkommande kollektioner. Vissa visar på modeveckan medan vissa bjuder in till showroom eller lunch och visar sina kollektioner. Igår var det Twist & Tangos tur att visa sin höst/vinter kollektion.

Twist står ju för just mönster på sina plagg, så det är alltid en stor del av kollektionerna.
Medan Twist presenterade kollektionen åt vi en underbar lunchbowl från Omayma. En riktig drömtallrik både utseende och smakmässigt om ni frågar mig.
Favoritfärgen beige såklart! Och klänningen som jag sätter på byxan tills dess att den kan användas med bara ben är från Custommade, bralla COS och boots från Flattered.
En storfavorit för mig blev den här rutiga kavajen. Riktigt snygg med en stickat polo inunder eller bara en klassisk vit, uppknäppt skjorta.
Dessa boots ville jag ta med mig hem på stört men icke sa nicke. Vi får snällt vänta tills oktober då dessa landar i butik. Kommer även i svart med svart ludd.
Manchester håller i sig och denna raka jackan i crème blev en annan storfavorit.
På alla pressluncher/träffar nuförtiden finns det minst alltid en bebis som en kompis fött fram. Älskar det! Här är lilla gos Freja som tillhör Isabelle, en gammal stylistkollega till mig. <3