SHARING FOOD OCH RESTAURANGTIPS

Åker ni någon gång till Örebro, så boka bord och middag på SOBI! Mitt absoluta favoritställe i Örebro som serverar en Asien-inspirerad meny. Min absoluta favoritmat dessutom.
På menyn hittas allt från en sharing meny med massa smårätter, till storbricka sushi, Bim bim Bap och spicy tuna bowls. Jag skulle likna det lite med Mrs Voon hemma i Stockholm. Riktigt bra med andra ord.

Den här krabbtacon var riktigt god. Bra, krisp i majsbrödet. Lite krämigare röra så hade den varit tio poäng.

Vi åkte dit i lördags, på vinst och förlust utan att ha bokat bord så vi satt i baren och tog ett glas innan vi lyckligtvis fick ett bord efter en timme. Väl värt väntan! Mysigt att sitta i baren till en början också, ta ett glas och något litet att äta.

Vi började med en 6 bitars sushi new style och edamaebönor. Till mat blev det en sharing med en blandning av krabbtaco, tempura shrimps, hamachi carpaccio och en stor portion stark krispig kyckling Karaage.
Daniel är inte så glad i rå fisk så jag fick HAMACHIN helt för mig själv. INTE MIG EMOT. En av mina favoritfiskar!
Hej hopp!
Den här rackaren var ny på menyn. Vaniljglass inbakad i vit maräng med varma bär och oreokex. Neej men tack och hej!

Efter ett par timmar med massa god mat och mysigt häng tog vi en promenad på 30 min hem. Jag avskyr att hoppa in i en taxi direkt efter en middag utan föredrar hundra gånger om att gå en sväng. Både win win för en full mage och en snurrig skalle. Xx