SOLSKEN OCH HUVUDVÄRK

Jag somnade med huvudvärk och jag vaknade med huvudvärk. Så segt. Jag gick dessutom och la mig i tid för att “sova” bort den, men icke sa nicke. Den satt kvar på samma ställe och gnagde när jag vaknade. Tog kaffet och två ipren i sängen och nu är det lite, lite bättre. Känner mig liksom “tung” och som att betonghjälmen är på fastän jag inte druckit någon alkohol. Jaja, mitt hopp är att solen och alla glada människor man möter pga idag vårsolen ska råda bot på den! Puss och ha en fin dag!

HUR ÄTER NI ER FRUKOST? Här blev det klassikern, havregrynsgröt. Och 2 baljor kaffe.

Nu ska jag sladda till Marville och spana in deras nya kollektion, sedan till café för ett dream come true möte (!!!) och efter det ska jag och Clara fota ett par samarbeten runt kontoret. KUL dag!! Xx