DEN LILLA SÖNDAGSLISTAN

HÄNT I VECKAN: 
Det har varit en rolig och händelserik vecka och ingen dag har varit den andra lik. Kontorsjobb, fotografering, heldagsinspelning, möten, lunchevents och soligt häng. Middagar, långpromenader och kvalitetstid med vänner. En väldigt mysig vecka och helg hemma i Stockholm. En BRA vecka både jobb och privat. Förutom den ständiga saknaden efter honom.

VECKANS BÄSTA:
Inspelningen. SÅ roligt (!!!) och det märktes att det var längesen som jag gjorde något liknande. En annan bästa sak? Att både ett och två (!!!) ROLIGA jobbavtal blev klara. TJOHO.

VECKANS SÄMSTA:
Att jag alltid, varje dag saknar Daniel. Distansen går faktiskt över förväntan bra mot vad jag tänkte från början. Men även om det går väldigt bra så är ju alltid saknaden där och påminner en. Speciellt på kvällarna eller mornarna, men jag ser det som att det stärker vår kärlek, att vi kan te.x kommer var nykära längre än vanligt och vi kan liksom sakna varandra. Generellt en BRA vecka, och jag är glad, glad glad! Lugnet i själen.

VECKANS HUDVÅRDSTIPS:
Detoxen från Renlive. (här!) Lika viktigt som det är att sköta sitt yttre så är det med ens inre. En shot om dagen är bra för magen! (och hyn!) hehe. Pssst. Detoxen är dessutom nedsatt till 399 kr istället för 499 och frakten är fri!

VECKANS INSIKT(er):
– Att jag ska lyssna mer på mig själv och inte på andra. Det blir alltid bäst då. Vare sig det är i jobbsyfte eller privatlivet.
– Ta tag i dom där drömmarna.
– Att jag saknar den värmande solen. Att pappa å mamma köpt lägis i Spanien.
– Att jag är så satans kär i min kille. Och att jag känner en sådan trygghet.

JUST NU:
Ska jag svara på fem stjärnmärkta mail och efter det ta en prommis till Sophie för lunch på något mysigt hak. Prognosen lovar plusgrader och en stor sol men den lyser dock fortfarande med sin frånvaro. Senare blir det gym och städ hemma. Behöver dammsuga och damma. Sjukt vad en liten lägis samlar damm. I kväll/sent är planen att hitta någon som streamar Oscarsgalan! Vet ni, – HOJTA!

DET SER JAG FRAM EMOT KOMMANDE VECKA:
Yasuragi tis-onsdag. Jannike har ett event där på tisdagen men vi stannar över natten. Jag ska unna mig en helkroppsmassage och långfrukost. Lite mitt-i-veckan lyx. Annars ser det ut som ganska mycket kontorsjobb innan Daniel kommer hit sent på onsdag kväll och att jag åker med honom hem på torsdag kväll. LÄNGTET!

Ps. Senare kommer både “min helg i bilder” upp och en efterfrågad outfitbild med en efterfrågad top/klänning som synts på min IG. Xx