DRESS WORN AS A TOP

I fredags var jag bjuden till en härlig lunch på italienska ambassaden ute på Djurgården. Det var italienska Alessi som bjöd in press och influencers för att spana lite närmre på nyheterna. Och inte på vilket ställe som helst, me utsikt över hela Djurgården. Jo, jag tackar.

Mitt hår ser väldigt mörkt ut på den här bilden, vilket det inte är. Bilden nedan är mycket mer rättvisande.

/ Dress, here worn as a top – Ganni Trousers – Lindex Boots – ATP Atelier /

ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR den här rutiga klänningen som jag i fredags bar som en top. Grön/gula rutor och en puffärm man bara älskar.

Och visst är det helt underbart när man kan använda ett plagg i flera syften? Top eller klänning, vad man föredrar. Jag klickade hem den på Me and The Met, och den kommer från mitt favvomärke Ganni. (klick)