FREDAG, LÖRDAG, SÖNDAG O LITE MÅNDAG

Jag tänkte att vi kör en liten summering av senaste dagarna genom telefonen. Bra så! Puss

Vaknade på det här humöret fredag morgon. SOLEN BLÄNDADE MIG bokstavligen och det fantastiska solljuset blev min väckarklocka denna eminenta, veckans bästa dag.
Jag och Carro var bjudna på lunch av inredningsmärket Alessi på den italienska ambassaden. Vi spanade runt i det fantastiska huset (japp, ingen trist utsikt!) innan vi satte oss till bords….
Och åt en vegetarisk tryffelrätt. Faktiskt den första gången jag äter tryffel såhär. WOW.
Och en glutenfri mandelkaka. Dränkt i brynt smör. Jo jag tackar.

Efter det åkte jag snålskjuts med Snarro tillbaka in till stan och direkt till ett möte långt ner på Birger Jarlsgatan.

Utan att säga för mycket….

Efter lyckat möte klappade jag vid 16 tiden ihop och tog helg. Solen sken i kapp med Stockholms invånares leenden.

Mötte upp dessa här + Jannike för en mysig aw.
SÅHÄR GLADA FÖR FREDAG!
Det blev lördag morgon. Standardfrukost och Nyhetsmorgon.
Solen lös med sin frånvaro men det blev en ganska grå promenad för att friska upp den aningen trötta hjärnan.
Där och då kändes det som att vinterjackorna får hänga kvar i hallen ett tag till. Idag känns det som att de åker raka vägen upp på vinden igen. Typiskt Mars, eller hur?
Älskar att LETT har öppnat precis granne med mig. Dessa fick mig att vakna till.

Dagen passerade och på kvällen stod lördagsmiddag. Jag kan erkänna att jag var bra sugen på att bli kvar hemma med godis men väl där var det värt det.

Vi möttes på FRIPPES. Dramatens Bakficka.
Det blev lax och röding carpaccio till förrätt för min del.
Som senare fortsatte i samma fisk anda med Moules.

Jag kände mig ganska klar efter en mysig och lugn skvallermiddag och då var klockan runt 23. Ögonen gick i kors. Men efter lite påtryckningar så hängde jag på gänget en sväng till nyöppnade Arnolds på Stureplan. Stureplansgruppens nyöppnade restaurang.

Vi beställde den välkända gurkdrinken, och yes. Den var lika god som man fattat att den skulle vara. Bara den där drinken kommer få mig dit framöver.

Men när klockan slog 00 tackade jag för mig och tog en uber hem. Somnade på två sekunder och vaknade pigg i söndags. DRÖM SÖNDAG där solen dessutom SKEN IKAPP med mitt soliga humör. Mötte upp Sophie på ännu ett Hagaparken varv och massa tjatter. Efterföljande lunch på MAHALO också såkart.

Det blev en Sibirien, dvs varsin falafeltallrik och en acai skål som i delade till efterrätt. Favvon? ACAIBOWLEN.

Sen blev det söndagkväll och jag gick en sväng till gymmet innan det blev söndagsmys för hela slanten.

MÅNDAG OCH LUNCH med den här raringen. Nytta förenat med nöje är de bästa luncherna. Vi skvallrade ikapp om helgen men pratade också lite framtida saker vi ska göra tillsammans.
Gick runt och log STORT pga våren är här. Sladdade förbi min revisor och signade ett bokslut. Glatt skuttade jag vidare mot kontoret.
Spanade på den här raringen och dog en aning. Är så inne på rött. Och MASSA färg. Gick till kontoret där jag varit sedan dess, fastklistrad på min stol. Nu är klockan strax 17 och jag ska klappa ihop datorn och åka hemåt. GYM och hemmakväll står på schemat. PUUUUSS