MAN KAN INTE GÖRA ALLT MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT!

Igår var jag bjuden till Yasuragi för ett dygn tillsammans med Glacial och Jannike. Har ni förresten någon koll på Glacial och vad det är? Hur som helst så kommer jag att berätta mer om det för er lite längre ner i inlägget. Och detta skriver jag inte om för att det är ett samarbete, jag ser bara inte varför inte jag kan använda mina sociala kanaler till att sprida ett budskap som är SÅ.JÄKLA.VIKTIGT.

Det kändes som fredag men det var ju bara tisdag. Solen gör ju sitt så med humöret att säga!
Ljuset hörni, kan vi ta en timme att bara prata om hur lyckliga det gör oss?
Hängde jackan på kroken och bytte om till dygnets enda nödvändiga plagg. Den japanska rocken som man har på sig konstant. Spa, lunch, middag och frukost.
NJUTET att det är plusgrader och sol.

Ok, nu ska jag berätta för er om GLACIAL. Som är SÅ mycket mer än bara en snygg flaska.
– Visste ni att varje år släpps det ut 5-13 miljoner ton plast i våra hav vilket betyder att vid år 2050 så kommer våra hav vara utplånade på både fiskar och fåglar. Får ont i magen av tanken.

Tillsammans kan vi minska plastproduktionen och samtidigt rädda vår planet. Tänk på det nästa gång du går in på en bensinmack eller Seven Eleven.

Fördelar: Håller värmen i 12 timmar och kylan i 24 timmar. Dvs att för mammor är ju den här produkten DRÖM. Ladda med varmt vatten om nätterna och även på dagarna. Inget kokande och du kan blanda vällingen på två sekunder. Den är helt BPA fri och produkten tar inga dofter.

Bäst av allt? Att Glacial signade ett partner avtal med WWF och deras uppdrag är att reducera plastkomsumtionen och rädda haven från plast. För varje såld flaska doneras 10 euro till WWF.

Jag har haft möte med Glacial tidigare så detta är inget nytt gör mig, men jag vill ändå vara med och pusha ut hur viktigt deras arbete är och hur viktigt faktiskt detta med plasten är. Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi alla göra något.

Efter presentation från GLACIAL då stod lunch på dagens schema. Den här lilla med tre alternativ var favoriten. Jag ÄLSKAR falafel.
Klassisk YASURAGI bild. <3
Efter en skön spa stund och mysig middag med hela gänget kröp jag ner i sängen strax innan kl 22. Vaknade strax efter sju till den här utsikten. Inte helt tråkig. Natur, vatten och sol.
Knatade till frukosten där min (a) tallrikar såg ut såhär. ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR frulle as you know!

Efter frukost tog vi oss tillbaka till stan och till kontoret där jag suttit sedan dess. I kväll blir det ett Indoor Running pass på Sats och senare välkomnar jag min kille som kommer upp en snabbis. Det var en vecka sedan vi sågs men det känns som en evighet. Ska klistra mig på honom likt en koala. <3 X