LITE NYTT I VITT LINNE OCH RABATTKOD

Inlägget skrivs i samarbete med Jotex.

En super viktig sak för mig när jag och Daniel träffades och blev VI var att jag skulle trivas hemma hos honom så som jag trivs hemma hos mig. Att det ska kännas som hemma även här. Då jag spenderar nästan 50% av min vecka just här så är det viktigt att VI skapar något tillsammans där jag trivs och kan kalla mitt HEM.

Han har alltid haft det fint hemma, men som den inredningsnörd man är så har hjärnan börjat inreda, komplettera och möblera innan man ens hunnit berätta om sina planer och tankar. Som tur var så tyckte han att mina planer lät toppen! Först ut var lite vardagsrum, sedan kommer terass (65 kvm!) sovrum, garderob och barnrum. DRÖMMEN för en inredningsnörd!

Det är SÅ satans fint ljusinsläpp här vilket man ju såklart vill ta tillvara på. Så den grå, tunga gardinen som hängde här innan fick flytta in som en hel vägg, hotelliknande gardinvägg i sovrummet och här ute fick vita, skira linnegardiner ta plats för att släppa in allt ljus som går. Dessa vita gardiner (som ja ska hänga upp även hemma i Stockholm) hittar ni här. (klick) Jag har två st på varje sida.
Och här ser ni den nya soffan som passade perfekt till resterande möblemang. (klick)
Jag är ju kudd-galen så jag har adderat massa extra kuddar i naturfärger. The more, the better!
Ser ni vad fint gardiners släpper igenom ljuset? ÄLSKAR!

Och en liten helg treat till er också såklart! Med koden FINGAL20 så får ni 20% rabatt på hela sortimentet och på hela din beställning.

Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Gäller tom 2019-03-06