PROJEKT TERASS

Ni som följer mig på Instagram såg igår att jag la upp ett videoklipp på min killes 65 kvm stora terass som står helt o-möblerad. Lyckost mig som ÄLSKAR just sådana projekt. Att skapa tänka och inreda från scratch. Det pirrar i kroppen av bara tanken att få börja beställa och sätta igång.

Jag tänker träslag, naturmaterial, råtting, vitt linne, massa belysning, stora växter, och massa kuddar. Det ska liksom vara väldigt MYSIGT att vistas därute. Jag tänker mig att skapa en mathörna (vill SÅ gärna ha ett stort träbord med bänk på ena sidan och stolar på andra!) eventuellt ett utekök intill (suger på den!) en loungehörna med en skön soffgrupp, kuddar på marken, någon matta. Dit man förtär en kvällsdrink i kvällssolen och en solhörna med två liggstolar och parasoll där man lapar sol på dagarna. Vad tror ni? Hur som helst så är mitt mood och inspiration lite såhär.

KANSKE det mysigaste och mest prioriterade? UPPDUKAT och alltid REDO för middagar! <3

Alla bilder är lånade från Pinterest.