VECKANS PLANER

Och så var det måndag igen vilket ju betyder den traditionella “veckans planer”. Jag är kvar hos min kille och åker först hemåt imorgon. Vi har två veckor framför oss med mindre umgänge, så då får man passa på. Det är då lite pussel med distans, men värt det alla dagar i veckan. <3

Måndag: Gick upp med Daniel strax efter sju, tryckte igång den laddade kaffebryggaren och la mig i sägen med dagens första kopp. Ett ultimat uppvaknande inför en ny vecka.
Idag är jag själv hela dagen då han har både träning på fm och plugg från 14-21. (han läser en två-årig ekonomiutbildning utöver heltidsjobb som fotbollsspelare) Är BRA stolt över honom! <3
I eftermiddag tar jag en paus från datorn och åker till gymmet. 15*45 minuters intervaller i maxlutning står på dagens tränings-agenda.

Tisdag: Danielo är ledig vilket betyder frukost tillsammans! HURRA! (Det hör inte till vanligheterna som ni förstår vilket gör denna stund till dagens höjdpunkt! hehe.) Dessutom gör han en frukost som är svårslagen med grym gröt (alltså den är SÅÅÅ god och jag får aldrig till den som han!) och perfekt stekta ägg. Sådär perfekt rinniga i gulan ni vet).
Sedan har jag blogg/mail tid i en timme innan vi ska ta vara på en ledig dag tillsammans. På kvällen tar jag tåget hem till Sthlm.

Onsdag: Frukost i Balenciagas nya butik i Stockholm. Vid 10 ska jag på en Dermapen behandling hos Maria på House of Beauty och på eftermiddagen har jag ett möte med en samarbetspartner inför ett SATANS roligt projekt. Jag har en mapp fylld med tankar och idéer så det ska bli kul at visa detta och höra deras tankar! På kvällen står det 2*10 min intervaller och OUTLANDER på schemat. Syrran har tjatat i månader på mig att börja kolla på denna serie så nu är det dags!

Torsdag: Beautyfrukost som Ebba von Sydow och Mira bjuder in till. Mysigt! Efter det ett tidigt lunchmöte på Pascal med Viktoria på Calzedonia och Intimissimi. För övrigt märket med de bästa sidenplaggen! Därefter lite efterlängtad kontorstid på No18 innan kvällen bjuder på Power Girl gala tillsammans med Gina Tricot.

Fredag: Jag ska träffa Linda på frukost, en kollega/kompis som bakar en liten bulle i ugnen. Bästa fredagsstarten! Efter det är det inga storslagna planer förutom kontorstid resten av dagen. På kvällen anländer syrran och deras äldsta dotter Charlize. Vi ska checka in på hotell hela helgen och bara mysa runt. Melodifestivalen (vad gör man inte för sin guddotter?!) mys på stan, brunch och massa mys. <3