ALL DAY JEWELRY

En liten dagens, som för övrigt har gått i ett. Älskar variationen med mitt jobb. Ingen dag är fasiken den andra lik! Började med frukost i Balenciagas nya butik, lite kontorstid och lite planeringsmöte och presentation. Avslutade dagen gjorde jag enligt plan på Sats med mitt nya favoritpass; Indoor Running, -ett intervallpass i grupp. Testa om ni inte gjort det. Så jäkla roligt!

Nu ska jag sätta lite vårfina looks, fota av och skicka in till en kund tillsamman med en inspo mapp för kommande projekt innan jag klappar ihop och lägger mig raklång med de två sista avsnitten av Dirty John! xx

/ Silk Scarf – Hermine Hold Big pearl necklace – Sophie by Sophie Cross and letter diamond necklace – Craving for Jewelry here and here Big “D” letter necklace – Safira Amulette – SIF Jakobs Big swarowski ring – PFG Stockholm Golden ring – Daphine /