VÄRLDENS MYSIGASTE HELG GENOM MOBILEN

Ni älskar ju “helgen i bilder” inläggen, så istället för att babbla en massa så kliver vi direkt på alla, väldigt många bilder som knäppts av denna händelserika och fina, ljuvliga, mysiga helg. I sällskap av världens lika fina människor. Syster yster, Charlize och Daniel. <3

Daniel hade även han ovanligt nog ledigt i helgen. Det händer ju typ aldrig så han fick göra oss tjejer sällskap. Vi tjuvstartade med libanesiskt från Restaurang Underbar från Foodora. Kan varmt rekommendera den restisen.
Det knackade på dörren och utanför stod den här resväskan. Avsändare? MIO.

Det blev sent och fyra trötta själar checkade ut. Jag sov bredvid min älskade lilla gudis, för mysigt.

Det blev lördagmorgon vilket betyder en stolor, never ending frukost. Tror fan inte det finns mycket annat som slår en fin helgfrukost. Jag älskar det!

YUM!!! Visste ni att man kan beställa färskt Gateau bröd från MATHEM?! Jag hade ingen aning, men nu vet jag! Och det kommer bli en stående leverans varje helgbesök.
MITT GÄNG <3
Nya jacka från Pellobello.

Vi packade en liten övernattningsväska och tog tunnelbanan in till Sergels Torg. En dag på stan och en liten staycation på hotell väntade. Hur myckt man än älskar att vara hemma så är det ju mysigt med en liten staycation någon gång ibland.

Och en natt på HOBO!!

Vi checkade in lite snabbt och slängde väskorna på rummet för vi hade bokat bord på Bistro Nobis. Som jag hört väldans massa gott om. Men aldrig testat. Daniels favvorestaurang i Stockholm är ju NOI så Bistron kändes klockren att testa en solig lördag.

Lyckan för mig att få ha dessa två i mitt liv. Min tvillingsyster och kärlek. Sedan att de gillar varandra precis sådär mycket som man önskade att de skulle göra! Det är ju KÄRLEK rakt igenom.
Jag kan aldrig bestämma mig för EN sak, så vi tog en av vardera förrätt o delade på. Charkisbricka, lax taco och buffelmozzarella. Det bästa jag vet, att smarra lite på allt.
LÖRDAGSFEELINGEN HÄR NI FATTAR JU. Definitivt inte sista gången jag sitter här o njuter. Kan tänka mig en stående plats här varje lördag faktiskt.
Tänk att den här genuina, omtänksamma och genomsnälla lilla gudisen, aka min systerdotter blivit en liten människa. Verkligen en liten, men stor människa på jorden. Vad hände med tiden? Du föddes ju nyss….

Varmrätt blev en fin torskbit med potatispuré för samtliga. Men den slank ner innan jag hann fota den. Kallt chablis blev pricken över i:t!

Jag och syrran beställde choklad tryffeln som JAG VARMT KAN REKOMMENDERA. SATAN I MIN GATA!!!! Ni måste bara beställa den om ni ska till Bistro Nobis. En kall, seg och smakrik chokladtryffel. HELT SJUK OCH TYP DEN BÄSTA JAG TESTAT EVER!! Daniel gick på äppelkakan som var stor som en varmrätt.

Efter ett par timmar på Nobis gick vi en sväng på stan. Köpnerven sprätte nog lite i oss alla efter varsitt lördagsglas. Livsfarligt! Haha! Både jag och Daniel fick med oss varsitt litet finfint helgköp. Visar imorgon!

En utslagen liten hjälte!
Sedan sladdade vi nöjt och glatt tillbaka till HOBO, som ligger väldigt centralt och bra på Brunkebergstorg. Innan dusch och uppstyrning blev det ett par blixtar i hotellets fotoautomat. Kul idé på ett hotell!
SÅ mysigt med lite tjejtid med dessa två. <3

Sedan var det dags för MELLO FINALEN på Friends! Som också var därför som syster och Charlize kom upp. Charlize stora dröm! SÅ mysigt grej att göra tillsammans!

Men en sak jag reagerade stort över och inte sedan kunde släppa var att vi inte blev visiterade dvs gick rakt in med våra påsar. Ingen blev alltså visiterad? Av 40 000 människor?

Det betyder ju att vem som helst bara kunde gå rakt in?! Med vam man ville i påsarna eller innanför jackan?! Är inte det sjukt?! Jag började direkt tänka katastroftankar, se mig om efter nödutgång, hur jag skulle rädda min syster och Charlize. Hur vi skulle kunna ta oss därifrån om något hände. Jag såg framfor mig alt som hänt, Paris draman. Jag inbillade mig direkt ljud som “skott och smällare” som inte hörde dit. Hela tiden. Dvs smått panikartade två timmar men som lyckligt nog gick bra.

Jag har funderat mycket på detta i efterhand och jag tycker fan att det är riktigt sjukt att man bara kunde gå rakt in. Och att man kunde ta med sig precis vad som helst. Vapen, bomber, ALLT?! Med en majoritet av publiken var små BARN????!! Tack och lov att det blev en helt vanlig kväll men kan ändå inte låta bli att tänka “OM”. Bör det inte alltid vara vistering eller metall detektorer?! Om inte, är det inte läge att lägga pengar på det istället för massa annat man hela tiden gör och inte märker av?

Vaknade upp med den här mannen. Och en starkt lysande sol. Och en syster och systerdotter i rummet bredvid.

Vi gick ner mot frukosten som jag alltid tycker är det mest spännande och avgörande för ett hotells betyg. BRA frukost är allt. Vad får då HOBO för betyg? MEGA! Istället för buffé mat så plockade man det man ville ha. Chiapudding, frukt, bröd och pålägg. Super gott!

Och för alla er som undrar över tröjan? Den är från ELDORADO och en present från min kära Dannis och Redgert Comms. Älskar den!

Efter en lång frukost checkade vi ut och tog en uber tillbaka hem till mig och Vasastan. Syrran och Charlize skulle åka söderut igen vid 13 tiden, så vi dumpade väskorna och tog en kall, men solig prommis till Mellqvist på ytterligare en liten kaffe. Sedan vinkade vi av två små solstrålar och jag och min bättre hälft klädde oss varmt och tog 7:ans löprunda runt i Hagaparken. Sedan lämnade tyvärr även han mig och nu sitter jag här själv och skriver till er. Alltid tråkigt och “klump i magen” med avsked och “hejdå vi ses snart igen!”, men den känslan blir bättre igen imorgon. <3

Nu börjar snart Farmen och jag ska duka fram favvo-kvällsis som är en varm äggmacka och yoghurt med färska bär och granola. Hoppas ni haft en lika mysig helg som vi haft! Puss å kärlek