BUDGET SKÖNHET TIPS!

Ni frågar ofta vad jag använder på läpparna så nu ska jag berätta det en gång för alla. Det är nämligen så spännande som att jag alltid använder ett läppbalsam. Naturella, ofärgade läppbalsam. Ni vet allt från Labello, Nivea, Försvarets hudsalva. Ni fattar vad jag är ute efter. Jag ogillar klibbiga stick, men älskar mjukhet så mjukgörande cerat kan jag inte leva utan. Detta med shimmer hittade jag på Ica häromdagen och jag gillar det nog. Vid mer festliga tillfällen och om jag vill glowa lite extra även på läppen så kör jag på Clarins Eclat minute, instant light (som är ett mjukt och inte klibbigt fast ändå glans) eller den absoluta favoriten, lip comfort oil.

Vid mer festliga tillfällen och om jag vill glowa lite extra även på läppen så kör jag på ClarinsEclat minute, instant light (som är ett mjukt och inte klibbigt fast ändå glans) eller den absoluta favoriten, lip comfort oil.