ÄR VÅREN HÄR NU?

Jag landade hemma i stan strax efter 09 imorse. Tog det tidiga morgontåget. Man slappar första timmen och tar fram datorn den sista. Ultimat upplägg och det passar mig perfa. Annars är jag inget super fan av tåg. Blir så satans uttråkad trots att det bara är 1 timme och 50 minuter. Tradigt, trångt, illaluktande och ja. Tacka vet jag bil. Det går fort och smidigt. Dörr till dörr. Är väldigt inne på att leasa en liten bil då det ju blir ett par resor i månaden ändå. Och också för att man kan vara mer spontan. Åka när man vill, stanna ett dygn, åka hem. Ja, mer spontant och inte så mycket planering. Men nackdelen är väl parkeringen hemma i Stockholm under veckorna. Det kostar ju fasen skjortan att parkera i innerstan. Friheten man får med bil väger ju för. Parkeringskostnaderna emot. Det tål att tänkas på en vända i alf.

Annars då? Solen skiner, det är måndag och ny vecka. Och jag har rivstartat denna vecka med massa roligheter! En del mindre kul, men allt kan ju inte vara roligt. Annars är jag sådär bubblig i hela kroppen. Som när man är nykär ni vet. Exakt den känslan. Jag är ju iofs väldigt nykär i min kille, men hela kroppen utsöndrar den känslan. Taggad som tusan på allt, även det som är vanligtvis tråkigt blir kul. Ni fattar. Underbart är det hursomhelst. Jäkligt luddigt inlägg, men så blir det ibland. Vi hörs mer senare. PUUUUSSS