SMYCKESPLÅTNING PÅ HAY!

Vilken tisdag det varit då! Plåtning stod på schemat och strax innan 07 ringde alarmet och runt åtta var jag på HAY Market där jag mötte upp resten. Mathilda, fotograf och PFG Stockholm, som är smyckesföretaget jag jobbar med under året och anledningen till dagens plåtning.

Idag plåtade vi lite nyheter, mina personliga favoriter och ett par reklam posters size större som ska tryckas upp till Åhléns.
Både jag och fotograf Fredrik Augustsson (som f.ö var grym!) hade en bra dag och kunden var nöjd så det ska bli riktigt kul att se de färdigfixade bilderna. Ni får kika på lite mobilbilder från dagen så länge. X

Den här klänningen är från ett personligt danskt favorit märke, Custommade som har en GRYM vårkollektion. Feminint, färgglatt och väldigt fint. Jag älskar ju drapering, så den här klänningen blev direkt en favvo! Till detta blev det äkta sötvattenpärlor runt halsen och min favvo statement ring ever!

SNEAK A PEAK! Har fått dille på pärlhalsband att mactah till mitt guld. Detta har vi tagit fram och det är gjort på äkta sötvattenpärlor.
Tror ni den här rekvisitan fick stå orörd länge?? hehehe 
Den här kombinationen örhängen är en favvo. Stel bling-lina och bling som klättrar upp på örat. Extra snyggt till kavaj och stram tofs.

Stram knut, bling och sofistikerat. Min vita, magiska kavaj med markerad midja kommer från Filippa K, hos Nobo Design HÄR!
Pssst. Nobo erbjuder även 20 % rabatt på hela sortimentet fram till midnatt. Pass på!

Ljuset från de stora fönstren var magiskt och då är det ju omöjligt att inte ta en liten selfie jäkel.

Vi fick till fyra looks, på fyra locations. Är så taggad på att se resultatet som jag kommer visa er i omgångar framöver! Det finns ett gäng riktigt fina godbitar som kommit att bli mina all day jewelery favorites!

Nu ska jag sätta mig med mailen. Alltid ligger man efter med något! Hehe, puss