BRÖLLOPSKLÄNNING OCH COPY PÅ MATRÄTT

I onsdags bjöd bästa Ida Lanto tillsammans med Nelly in till den första kiken på deras samarbete där det tagit fram en ljuvlig brudtärnekollektion, som visserligen också kan bäras till sommarens cocktailpartyn och som bröllopsgäst mm. Otroligt fint och för att inte tala om location i Gamla Stan med MAGISKT ljusinsläpp och med lika finfint blomsterarrangemang.

Man välkomnades som rakt in i en saga. Så fint!
Herregud vad glatt det skulle vara att vakna med ljuset från dessa fönstren varje morgon. Hejdå ångest! 

Ida ska såklart var den som ska få sy min framtida bröllopsklänning. Jag har ju redan klart för mig hur den ska se ut. Mappar, inspiration och bilder så jag är nog ganska på det klara med hur min brudis ska se ut.

Ska byta ut chipsen mot pannkisar nästa gång jag bjussar på denna föris som alltid går hem.

Den här varmrätten ska definitivt kopieras vid nästa bjudning. Vad sägs om friterade risottokroketter med paprika? Jag röstar JA!

Här ser ni hela kollektionen som släpps den 29 april på Nelly.com. Det är alltså sex klänningar varav den ena är en brudklänning. Vilken är er favorit?

MIN PERSONLIGA FAVORIT! Älskar knapparna i fram, sjöjungfrumodellen samt de lite bredare axelbanden. Så fin!
TVÅ FAVORITER….
… SOM DET ALLTID BLIR SKRATT OCH GLATT MED.
Min long time gamla kollega och kompis Isabelles lilla minimänniska Freja vill man ju bara ta med sig hem. Hur jäkla charmig? Blir tokig!

And the finale. The wedding dress! Gillar idén att det är två klänningar i en. Tight underklänning och en kjol i tyll. Jag är som vanligt väldigt imponerad över Idas skicklighet när det kommer till vackra kvinnoskapelser. Finns få som kan det där så bra som hon.