PEARLS ARE FOR GIRLS

Inlägget skrivs i samarbete med PFG Stockholm.

Jag har ju som berättat tidigare i veckan teamat upp med pfgSTOCKHOLM kommande månader och det känns minst sagt jäkligt roligt och spännande. pfg har både bytt namn, re-brandat sig, en ny hemsida är snart live och man storsatsar verkligen vilket är så roligt.

Vi har stora och många planer på saker att göra tillsammans, det finns x antal guldkorn som kommit att bli mina vardagsfavoriter men främst för att jag till hösten släpper en egen smyckeskollektion tillsammans med PFG! Första processen är igång och det är så roligt! Det blir tidlösa klassiker, guldkedjor och stenar i bling och glitter som jag personligen älskar. Klassiker och statement i en härlig mix. JAG HOPPAS OCH TROR ATT NI KOMMER ÄLSKA DET VI SKAPAR. Men tills dess vill jag visa mina personliga favoriter som finns i vårkollektionen just nu.

Och bara för att det är lördag och vårkänslor så bjuder vi på en rabattkod som gäller fram till den 7/4. JOANNA20 är det som gäller!

DEN HÄR POWERRINGEN ÄR EN AV MINA TRE PERSONLIGA FAVORITER UR VÅRENS KOLLEKTION. Jag har en uppsättning ringar som jag sätter på mina fingrar varje morgon och denna statement ring i strass och glitter är en riktig 10 poängare på min vänster hand! Den är verkligen iögonfallande och varje gång den sitter på så får jag flera frågor kring just denna ring. En riktig power ring skull jag kalla den och den läns minst sagt bra mycket dyrare än vad den är och den är tung och rustik. Min stora favorit! (KLICK)

DEN HÄR SÖTA LILLA KNUTEN I ÖRAT ÄR VÄLDIGT FIN I ALL SIN ENKELHET. (KLICK)

SEDAN HAR VI PÄRLSHALSBANDET. Vi tog faktiskt fram detta halsband väldigt nyligen för att ni efterfrågat det när jag haft på mig det så nu finns det alltså i webshoppen! Det är i en perfekt längd om man vill använda det till sina andra guldhalsband och det gjort på äkta sötvattenspärlor. (KLICK)

THE MORE MOX THE MERRIER.

OCH TILL MINA ALL TIME FAVORITER. Sötvattenspärlhängena till öronen. Jag har nog utan att överdriva använt dessa varje dag sedan jag fann dem den senaste månaden. De är otroligt fina och nog det paret som jag använder mest av alla. (KLICK)

Jag gillar att pfg använder sig av äkta sötvattenspärlor till sina pärlsmycken. Det känns lyxigt, det är tyngd i sakerna och inget par är det andra likt. Alla är unika.

Ring, halsband och örhängen har kommit att bli smycken jag använder varje dag. Det är så jag gillar när smycken blir. Användbara och inte bara vid specifika tillfällen! Jag skulle säga att detta är tre pieces man behöver i sin togo vår-smyckesgarderob.

KODEN JOANNA20 gäller på hemsidan HÄR om ni vill shoppa loss något fint till er själva! X

FOTOGRAF – FREDRIK AUGUSTSSON