PROJEKT TERRASS

I inlägget förekommer reklam för Homeroom.

Min killes lägenhet besitter ju världens diamant. – En stor drömterass som står omöblerad. Som den inredningsnörd man är så ska den då inte få stå tom länge till. Det kliar i hela mig att få ta tag i denna yta som är FÖR värd för att inte göras iordning och nyttjas.

Terassen är hela 67 kvm stor och badar i sol så möjligheterna att skapa något väldigt härligt och mysigt här är väldigt stora.

NI FÖRSTÅR JU ATT MAN INTE KAN LÅTA DENNA YTA STÅ OMMÖBLERAD NU NÄR DEN BÄSTA ÅRSTIDEN STUNDAR.

Jag har letat runt som en galning efter snygga utomhus-möbelserier som man kan bygga i olika sektioner. Vi tänker ju oss en plats för matdel med grillhörna. En loungedel med skön soffa, en softhörna med dagbädd och sköna fåtöljer och slutligen en solyta där man kan ligga raklång och lapa sol.

Vi har äntligen hittat serien som vi kommer att köra på och det roliga kan snart börja! Den heter WELLINGTON och kommer från Hillerstorp och jag googlade mig fram och fann den hos HOMEROOM.

Detta kanske är den snyggaste serien utomhusmöbler jag skådat så jag är helnöjd med fyndet. SÅ JÄKLA SNYGG!

Den här dagbädden är min favorit. Jag kommer placera den i en mysig vilohörna tillsammans med ett mindre sidobord och två större råtting fåtöljer. Den är 220 cm lång och 99 cm bred så där kommer en garanterat ta en och annan gubblur.

Den här tänker vi som soffa i loungedelen. Det är stora ytor på terassen så det får inte vara för pluttigt. Så därför kör vi på 2 st två-sits moduler och två hörndelar så soffan blir formad som ett större V. Jag älskar när man kan bygga och pussla efter möjligheter och behov.

JAG BOKSTAVLIGEN ÄLSKAR DEN HÄR SERIEN! Är inget jätte fan av rotting grupper, så den här i trä föll mig pladask i smaken. Tänker att den kommer att åldras snyggt åt det grå om man sköter träet bra och enligt rekommendation också.

Ni får följa med mig på instagram story när projektet sätter igång (jag hoppas på nästa vecka!) vilket ska bli lite av ett drömprojekt! Jag älskar ju sådant här som ni vet. Inreda, fixa, flytta runt, addera till och ta bort.

Ps. Satt precis och klickade runt på Homeroom och fann en rabatt som tåls att nämnas. Just nu får man 30 % off på dyraste varan, vilket betyder att det går bort ca 6500 kr på te.x dagbädden!