LJUSET GÖR MIG LYCKLIG!

KAN MAN ANNAT ÄN ATT LE MED HELA KROPPEN OCH INSIDAN DESSA TIDER? Jag är helt pirrig i kropp och knopp. Trots förkylning och tjock hals så går jag hela tiden runt och ler. Allt är liksom plätt lätt. Saker som brukar vara jobbiga är plötsligt lätthanterliga.

Tänk hur pass mycket väder och årstiderna ändå påverkar vårt humör och mående. Våren måste het klart vara den lyckligaste tiden statistiskt sett. Tror ni inte det? Man börjar se ljuset, vindarna blir svalare och morgnar och kvällar allt ljusare. DRÖM!

En annan sak som gör mig glad är att klä mig i vitt. Monokromt vitt. Och att uppdatera garderoben med lättare ochljusare plagg som den här vita urfina blazern från Filippa K online hos NOBODESIGN.SE. Med koden SISTERS20 har ni dessutom 20% på allt online tom onsdag, dvs imorgon.

Happy vårig shopping! <3