EN SOLIG VÅRDAG

Så var jag hemma i Stockholm igen efter att ha spenderat helgen och starten på veckan nere i Kullavik hos syster yster och barnen. Som alltid lika jäklar mysigt och kontrasterna från hemma är stora. Lugnt villaområde med havet som närmsta granne och stressen från innerstan är markant. Much needed för en lantis emellanåt och ibland.

Exakt hur magiskt morgonljus att kliva upp till? Varje morgon har de spritt runt som fjärilar i magen. Inte helt o-mysigt att vakna upp till. Och så den lilla solguden i bild som hittar varje fläck med sol som han kan värma sig med.

Hade på mig vintage levis 501, t-shirt acne och kavaj från Viktoria Chan. Träskor från Dior lånade av syster yster.

Vi tog en paus med datorn och syster tog oss för lunch på Vallda Golfklubb. Man undrar ju om en golfklubb kan vara mysig men det var den här kan jag säga. Helt klart topp 10 bästa lunchställena jag besökt. Så råkar ni vara i Särö/Kungsbacka området så besök Vallda Golfklubb.

Efterrätterna gick inte att hålla sig ifrån så det blev en kaffe i solen med två lika söta, som goda små bakelser.

Jeansen fyndade jag i min egen garderob från förra året. Då gillade jag inte alls dessa men nu känns det som att de kan komma att bli favoriter.

Eftermiddagen bjöd på en skön långprommis runt havet. Lika harmoniskt varje gång.

Nu är jag hemma i Stockholm för två dagar innan helgen spenderas hos min bättre hälft. Jag håller tummarna för att min monsterförkylning som tagit mig släpper taget innan dess då han är mitt uppe i allsvensk säsong och har inte alls tid att ligga sjuk. X