TUMMEN UPP FÖR SOCIALA MÖBLER OCH YTOR

Jag älskar ytor där man umgås och hänger. Därför föredrar jag alltid ett vardagsrum med en soffa/soffor och fåtöljer (möblerat som en halvmåne, ett L, eller hela vägen runtom) och runda, stora matbord där man kan prata och se varandra utan att behöva vrida och vända sig. Allt känns så mycket mer närmre och mysigare. Mer socialt och härligt.

Efter ett par trevliga år med mitt 90 cm vita måttbeställda marmorbord jag köpte när jag flyttade in i pärlan så blev det dags att byta upp till ett större.

Jag hade dock en liten oroskänsla att en 130cm mörk stor träkoloss skulle bli för stort och fel hos mig med det blev hundra gånger bättre än förväntat! Jag är så satans nöjd med detta House Doctor bordet och jag är ganska övertygad om att det kommer skapas många fina minnen och berättas x antal ljugarhistorier runt det här bordet genom åren.

HOUSE DOCTOR.

Jag skulle säga att sex stolar är ultimat att ha runt detta bordet som mäter 130 cm runtom. Men tills dess att jag och Daniel har ett gemensamt hem så får jag nöja mig med mina fyra Thonet stolar. Daniel har svarta House doctor stolar hemma som kommer bli urfint att mixa med mina.

Jag kan längta efter att få placera denna maffiga pjäs på en lite större, centrerad yta framöver. Men det kommer! Tills dess får det stå här och ge mig härliga frukost och middagsstunder. Happy weekend <3