SKA VI KIKA PÅ VECKAN SOM KOMMER?

Tisdag – Jobbar hemifrån på fm sedan ska jag maxa tiden till att umgås med min andra hälft innan vi är ifrån varandra kommande två veckor. Det bästa med att vara egen? Man väljer ofta själv när man vill jobba. Ofta leder luckor mitt på dagen till sent kvällsjobb men det är inget jag gråter för. Jag prioriterar friheten och så gillar jag att krypa ihop i soffan med datorn i knät på kvällen. Det enda jag ändå följer på tv är Robinsson, Mästerkocken och Farmen men som ändå är slut för säsongen.

Onsdag – Tar morgontåget hem till Stockholm. Har ett spännande lunchmöte som jag hoppas vi kan låsa. Det skulle vara himla kul! Efter det blir det kontoret resterade timmar innan jag kl 16 ska signa ett årskontrakt för ett väldigt kärt varumärke. Ska berätta mer för er så fort det är påskrivet och klart och jag är SÅ glad!

Torsdag – Första delen av denna soliga torsdag spenderas hemma med planering och packning inför fredag. Det ska fotas x antal samarbeten och inspirerande bilder till er kommande veckor så det packningen kräver sin lilla planering. Emellan varven står datorn öppen och kaffebryggaren på. Lunchen bjuder Canon in till för att presentera en nyhet som släpps i sommar. Vi vet inte vad det är ännu men ja är för nyfiken för att inte få veta. Kl 14 är det dags för ett uppfräschning av håret. Jag ska göra lite ljusa folieslingor hos Moniii men behålla min mellanblonda bas. Tror det kommer bli grymt inför la Spania! Vid 18 ska jag hem till Andrea som bjuder in till cocktail och middag för att fira hennes samarbete med Nelly.com där hon agerat MUSA och creative director för deras nästkommande kollektion som släpps i april. Hemma i tid och sova ett par timmar innan jag blir upphämtad mitt i natten.

Fredag – Flyger till SPANIEN! 10 dagar kvalitetstid med mamma, pappa, syster, Charlize och Luiza. Pappa och mamma har ju köpt lägenhet i Spanien så vi ska fixa massa med den och sedan bara mysa runt. Jobba en hel del (det kommer man aldrig undan!) Miljöombyte ger mig alltid ny, stark peppkänsla och en hög dos inspiration! Jag har tajmat in ett gäng samarbeten som ska fotas också. Både roligare och finare i sol och medelhavs ljus.