PACKAR, SNORAR OCH SNYTER

Vilket jäkla bakslag att vakna till imorse. SNÖ. Är så klar med allt vad vinter heter. Nu är det nog! Jag är nog inte den enda som är redo att välkomna den riktiga våren med öppna armar. Sol och d-vitamin, KOM NU!

Förkylningen håller i sig. Den mest ihållande som jag kan minnas. Är ofantligt trött, tung i huvudet och snyter ca 1 kg snor ur näsan varje timme. Halsontet kommer och går. Från dag till dag är den som taggtråd och svalget är inget annat än slem. JAJA, jag ska inte vara sån för jag har ju faktiskt en resa inbokad till varmare breddgrader på fredag morgon…..

SIDENSKJORTA FRÅN INTIMISSIMI ÅKER RAKT NER I RESVÄSKAN.

Annars då? Packar snabbt och för fullt för Spanien. Ska strax vara inne på kontoret så packar i rasade fart. Är iväg hela eftermiddagen och dagen imorgon så väskan måste stå klar i kväll. Hörs sen, xx