LITE LJUSARE LITE MER HAVRE BEIGE

I torsdags var jag äntligen hos Mona igen efter en liten (läs 6 månaders paus). Jag ville låta mitt hår vila och växa ut igen efter det lilla ångerklippet innan sommaren. hehe.

Jaja, hursomhelst så är Mona som ni vet min frisör som jag gått hos forever. Den ENDA person som jag litar på till 100 % gällande håret. Jag ville behålla min fina mellanblonda färg som jag gjorde med Schwarzkopf Only Love hemmafärg som bas men addera lite fräschör i ljus och slingor.

VOILA! Precis så jag hade tänkt mig. Mellanblond bas med ljusa fräscha slingor. Naturligt! Mona är bäst!!!! Hon mixar alltid upp färgerna precis som jag vill ha det. Just nu sitter hon hos Grieco Ericson hair på Riddargatan där hon hyr sin egen stol.

Uppdaterar i eftermiddag från första dygnet i Spanien hos mor och far! Xx