BLÄNKANDE DETALJER

Inlägget skrivs i samarbete med pfgSTOCKHOLM

Som ni vet har jag ett samarbete med pfgSTOCKHOLM, ett välkänt svenskt smyckesvarumärke under en längre period framöver. Jag är väldigt positivt överraskad över den fina kvaliteten som smyckena håller, för det pris de säljs för och vilket stort kliv man tagit framåt i både trend och produktsyfte. En förbryllande kvalitet till väldigt BRA priser. Det gillar man!

Som jag nämnt innan sitter vi i skrivande stund och skissar på en egendesignad kollektion (nyp mig!) som kommer ut till hösten. Och vad jag sett från leverantörerna hittills så ser det ut som att vi är på helt rätt spår. Hurra! Men innan dess så tycker jag vi kikar närmre på mina favoriter som finns online nu!

STRASS ÖRHÄNGECLUTCH

När det kommer till örhängen brassar jag gärna på med extra allt i olika färger och former. Det här raka, blänkande strassen passar utmärkt till en stram tofs och kostymlook. Och för att inte tala om den lilla clutchen. Livets väska!

// RINGBERLOCK HALSBANDSTRASSÖRHÄNGE /

Den här statement ringen vet ni ju är en personlig favorit sedan start. Den glittrar och blänker lika fint som strassväskan.

PÄRLARMBANDCLUTCH
KLÄTTRANDE ÖRHÄNGEN

En annan sak jag fallit för är att använda olika örhängen, i olika former och färger. Dessa knutar är riktiga klassiker.

KNUTARSTRASS BINPÄRLHALSBAND
CLUTCHRINGHALSBAND

Jag älskar ringar och har en ansamling av ringar på mina händer varje dag. Så det är alltid kul att fylla på samlingen med lite nya. Dessa i strass gör sig urfint till de andra, enklare guldringarna och har blivit stora favoriter.

MELERADE RINGAR

Med koden JOANNA20 har ni 20% rabatt på hela sortimentet (koden är giltig på allt t.o.m 30 april)