GLAD PÅSK TILL ER ALLA!

HAPPY EASTER TO EVERYONE och hoppas ni har en fin start på den lilla påskafton! Här i spanien öser regnet fortfarande ner och vi får sysselsätta oss med shoppingturer på La Zenia istället.

Jag är så inne på citrongult på kläder nu när det vankas sommar. Det är en så mjuk och behaglig färg för det lilla ögat och ännu finare blir den med en fräsch liten solbränna. Och den lila prinsess skon i metallic blev pricken över i:t!

Dress from Custommade and sandals from Valerie.

Annars? Vi ska strax sätta oss i bilen till Alcampo och handla mat till påskbordet. Vi ska göra ett litet svensk plock-påsk-bord till middag. SÅ gott! Imorgon bär de av hemåt Sverige och mot, vad det verkar, sommarvärme!

På måndag har jag ett super roligt projekt. Nämligen PROJEKT TERASS! Alla möbler från Hillerstorp (det blev Wellington serien!) har kommit och min andra hälft har fått bära och slita hundratals kilon själv! Ooops. Han får ta emot leveranser och bära upp, – jag styla och inreda! Jag tycker ändå att det låter som en fair deal 😉