FAVORIT MIDDAGSBORDET AV ALLA MIDDAGSBORD

Såg att syrran redan postat dessa bilder men vad gör väl det att jag postar dessa en gång till? Mat vill väl alla se både en eller två gånger extra. Sådan är iallafall jag.

Tapas är ju typ det första man tänker på när man tänker på Spanien. Det och cava. Och jag som älskar att plocka och testa olika saker är ju som skapt för tapas. Sedan tycker jag att det är för himla trevligt att göra en sådan här bricka, med allt möjligt och bjuda sina gäster på. Sedan sitter man i timmar, plockar, äter, skvallrar och skålar. Herregud vad mysigt!

Det här är en vanlig camembert ost som jag ringlade honung och strösslade nötter på och lite basilika och sedan körde in i ugnen. Mycket gott.

Jag har gjort liknande rätt fast med brie innan, där jag istället hade blåbär och valnötter och honung innan den åkte in ca 15 min. Ett mycket gott efterrättstips! Den blir sådär varm och helt rinnig. Trevligt koncept och väldigt väldigt gott.

Och såklart den klassiska favoriten, dadlar med bacon. Vi körde på lufttorkad skinka istället och det smakade lika bra det!