HOSTESS WITH THE MOSTESS

Som alltid när älsklings fröken Tungården bjuder in till middag och firande är det extra allt. Det är blommor i varje hörn, kockar som lagar mat och roliga aktiviteter utplacerade lite varstans. Och det var inget undantag häromkvällen när vi firade hennes ambassadörskap som beauty profil för Kicks. För övrigt känns det inte som att någon annan kunde passat bättre just för den rollen. Beauty galningen hos Sveriges ledande beauty butiker kan inte slå fel.

Hostess with the mostess!

Jag har fått så många frågor kring den här skapelsen jag bar på middagen. Det är en byxdress från Custommade. Helt jävla fantastiskt är den om jag får säga det! Och något annat som är fantastiskt? Bästisen till vänster om mig!

Kocken från Adam & Albin var där och lagade mat. Typ den sjukaste maten jag ätit. Sinnessjukt gott! Varenda rätt blev ett “MMMMMMMMMM!!”
Vad sägs om friterade risbollar med chili mayo? JAG TACKAR.
Eller en gurkblandning med kokosdippa?
Limpan & Skruden. <3

De var längesen jag åt så satans god mat. Adam Och albin ska definitivt få sig ett besök väldigt snart. Att säga att jag är intresserad av resterande meny är en underbedrift.

Tjejkvällar är livet! Så mycket energi och pepptalk. Älskar det!
Jag placerade mig i sminkstolen och så fick muan fria tyglar. Resultatet? Golden eyes med hjälp av Kicks nya, krämiga skuggpalett!
En blivande mamma med en liten bebis på sin mage <3

Det var den onsdagen mitt i livet. En underbar sådan.

Foto – Angelica