OVER SHIRT JACKET AND SHOULDER PUFFS

Vitt, crème, beige, havre- och citrongult och vävt, strå och linne. Precis exakt så ser min vår- och sommargarderob ut. Jag älskar den färgpaletten som känns så satans fräsch. Vem känner sig inte fin i oskuldsfullt vitt liksom? Eller beige och sandfärgade toner. Jag älskar det i varje fall! Och så fint att mixa och blada hej vilt med material och toner.

// Rutig blus med puffärm – Other Stories Adlink Over shirt jacket – Marville Jeans – Levi’s vintage Halsband, ring och örhängen – pfgSTOCKHOLM(med koden JOANNA20 har ni 20% off på era favoriter tom den 30 april) Sandaler – Flattered //

På tal om något helt annat så är projekt terass (ni som följt mig på story förstår) i full fart. Alla stora möbler har anlänt och tagit plats, så nu väntar vi bara krukor, kuddar, plädar och sånt. Jag tänkte ni ska få se lite idag från när vi packar upp som mestadels av den här dagen ska gå till. Först invänta Daniel som är och tränar och sedan styr vi kosan till Plantagen! Olivträd och annat kul ska planteras! Fin söndag, xx