PROJEKT TERRASS ÄR I FULL GÅNG

Inlägget skrivs i samarbete med Homeroom.

Ni som följer mig på instagram såg förhoppningsvis den uppskattade storyn och uppdateringen kring hur det går med projekt terrass igår. Allt har ju börjat trilla in så nu återstår det egentligen bara att bygga de tre sektionerna som vi tänkt oss.
Status på det? So far so very good och nöjdheten över valet av möblerna är STOR!

Alla som frågar. Jag har inte flyttat från Stockholm men har, vad man skulle kunna kalla det, två hem. Ett med min kille som är det ovan och min lilla 36 kvm i Vasastan.

I helgen så ska ALLT stå klart och finfina, förhoppningsvis inspirerande bilder på färdigt resultat kommer upp både här och kampanjsidan kommer att ligga live inne på Homeroom.

Vi valde ju serien Wellington från Hillerstorp via Homeroom och vi är mer än bara nöjda. Träet är så fint och det gör sig helt fantastiskt till råttingmöblerna, de beiga och bruna kuddarna/plädarna och mattorna samt betongkrukorna och de gröna och växter. Så fin och harmonisk kombination och verkligen en plats där man vill hänga vilket är det viktigaste! Jag älskar det so far.

LITE FÄRGSKALA OCH MATERIAL. Lösa linnetyger, beige, natur och korg.
Kvällssolen här är magisk. Hur mycket lockas man inte av att sätta sig där i en skön stol med ett glas rosé liksom? Jag gör ialf!
Hubby fixar med happylightsen som ska omringa hela terassen. Även runda solcellsbollar samt rislampor ska placeras och hängas upp lite varstans.

Jag måste verkligen säga att detta är ett jäkla drömprojekt för mig och jag är så glad att få göra det med Homeroom. Jag älskar ju inredning och att få fixa, bygga och skapa är verkligen det roligaste jag vet! Det spritter i kroppen av bara tanken att få fixa med det avslutande och sista piffet. Nu ska jag fortsätta plantera olivträden. Xx