ETT ANNAT “KAN INTE VARA UTAN” HÅRTIPS

Nu när vi ändå är inne på hår så måste jag langa ytterligare ett hårtips. Nämligen den här sk “Dream Coat” från Color Wow. Det var när jag var hos Mona senast och gjorde en sommar-uppfräschning av barret som hon tipsade mig om den här lilla flarran. – En produkt som stoppar håret från att bli en frizzbomb vid blött och fuktigt väder. Bara där faller man ju. Och om en frisör med x antal år i branschen hyllar en produkt kan man ju inte annat än att lita på orden.

Dream Coat, den bästa investeringen för håret (här) och för ultimat glans (som jag ovanligt nog fick två komplimanger för i helgen. Ingen standard komplimang för en blondis) är det den här produkten som gäller från samma märke. Luktar som en bonus himmel.

Kort och gott en väldigt bra regnparkas för håret!