NYFÖNAT HÅR ÄR DET BÄSTA HÅRET

VEM ÄLSKAR INTE KÄNSLAN AV ETT NYFÖNAT SVALL? Volymen, stadgan och själva svallet. – Jag älskar DET! Jag har så länge jag kan minnas, att efter varje salongföning intalat mig själv att jag borde unna mig och föna håret en gång er vecka. Typ standard varje onsdag så är det tipp-topp inför helgen.

Och vadan denna föningshets nu då? Jo, jag är ju nyfrälst i Dysons hår och värmeprodukter. Jag har följt Jen Atkin (Kardashians forna privata hårstylist) länge och hon är ju ambassadör för just Dyson i USA. Och hennes makt och kunskap är faktiskt lag. Yep, så är det.

Ps. Cred för hårfärgen går till världens bästa Mona såklart. Den delen har hon ensamrätt om.

Kruxet är ju bara att få det lika snyggt och enkelt gjort hemma. Själv. Utan ett proffs och hårstylist. Fixar jag både rundborste och få in taktiken med fönen eller är det 1 gång i veckan besök på salong som gäller?! Vad tror ni?