ÄR NYKÄR

Den här frukostvyn, över takåsarna, med Eiffeltornet runt hörnet är ganska oslagbar faktiskt. Tillfällena när man sitter sådär suger jag alltid in stunden lite extra för man vet att det dröjer tills man gör det igen. Där och då kan jag låtsas och romantisera om att bo precis sådär. Mitt i smeten av romantikens mecka. Paris.

Det är faktiskt under denna vistelse som jag blivit kär i Paris på riktigt. Det tog ett par vändor, resor och år men så plötsligt hände det. En vår i Paris var då det hände.

FILORGA hade en pressträff för deras nya GLOW-serie hudvård som jag använt nu i en månad. MAGISKA produkter verkligen där vi snackar glow utöver de vanliga. Inte på smink, utan i hudvård. Ska visa er dessa utförligt på IG i helgen för er som efterfrågat.

Men tillbaka till utsikten. Många av er har undrat vilket hotell vi bor på och det heter Grand Powers och är ett nybyggt hotell beläget mitt i smeten av Paris. Det har bara funnits i 2 månader lite drygt och vill man ha lyx, underbara rum, precis bakom Champs-Élysées så är det här man ska bo.

Lägg till lite lugn, harmonisk musik på det här så är saken biff.