VÅR NYA SOFFA ÄR GOALS

Inläggets skrivs i samarbete med SWEEF.

Både syrran och mamma & pappa har haft en VALEN XL från Sweef i ett par år nu och sedan de införskaffades har jag alltid planerat att ha en likadan när den väl fått plats. Och nu när den fick det så var det inget snack. Min kille är liksom lika besatt av soffan som jag är och det är nog den plats vi båda är mest lyriska över här hemma. Den är faktiskt lite för skön för att vara sann.

Den är extremt rymlig (plats för en hel familj o mer därtill) den är djup och sjukt mysig, sådär mjuk och bara helt jävla fantastisk. En klockren soffa som både erhåller komfort och utseende vilket är exakt något sådant vi var ute efter. Sedan gillar jag att den ändå är klassisk och känns som en hållbar möbel att hålla fast vid i år framöver. Och att gästen utan tvekan kan rulla ut ett lakan och sova i den.

Jag älskar beige generellt i inredning och anser att det är en färg som alltid går hem. Och vill man få in färg råder jag alltid att piffa med kuddar och plädar istället. Behåll liksom själva möbeln klassisk så den håller många år framöver. (eller så gör man som mig och kör på beige och crèmefärgade toner rakt igenom, hehe.)

Visst vill man bara hoppa ner och dra av ett seriemarathon? JAG VILL IALF! En farligt skön arbetsplats med datorn på magen är det också de dagar jag är här och jobbar hemifrån.

Bredden är på hela 285 cm och djupet 110 cm så det är en JÄTTE SOFFA! (Men man kan välja soffan i normal eller en XL som vi. Läs mer om VALEN soffan här!) Vi valde färgen SAND och i ett fantastiskt fint linnetyg som är lite åt det greige. Grå/beige om ni förstår. Syrran har samma och jag kunde inte vara mer nöjd.

Ni vet när man är sådär uppspelta över kvällarna för att man ska få krypa upp till något bra på tv:n. Sådär känner vi varje kväll. Det måste ju tyda på något bra och värt köp.