ETT DYGN I KÖPENHAMN

Som jag skrev så har de senaste dagarna flutit samman i ett. Fullt upp och ganska mycket flängande och farande. Super roligt förståss, men det tar litegrann på krafterna och man känner av i knoppen vid veckoslutet. Men men, i onsdags tidig morse tog jag och Snarro tåget till Köpenhamn för ett dygn tillsammans med Trendgruppen och Dux för Three days of Design week som varade i Cph ons-fre. SÅ väldigt inspirerande!

Jag hade under dagen på mig min favorit sidenklänning från Intimissimi och Snarros kavaj från Uniqlo. Skor Zara och väska Chanel vintage.

Innan vi skulle besöka invigningen av The Audos nya space hann jag och Carro med en mysig utehängslunch på Café Victor. Typ som Köpenhamns Riche. Sedan tog vi en taxi till resten där vi möttes upp för lite mingel och genomgång av nya The Audo. (för er som är nyfikna läs mer om konceptet här!)

Allt var så in i bänken fint. Herregud. Färgskalan, materailvalen och möblemanget för att tala om de tio hotellrummen. Nästa gång jag är i Köpenhamn ska jag definitivt se om det finns ett rum ledigt här.

Det här är den härliga sviten. Jo, jag tackar. Inga dåliga val av möbler.

Klassiska “Karin” fåtöljen från DUX är ju en stilren favorit som mer än gärna hade fått stå i sällskap med en tvilling i framtida hem.

Jag blir mer och mer förtjust i träslag. Så fint till betongen.

Efter en rundgång och en genomgång så tog jag och Snarro skjuts tillbaka till hotellet för att byta om för middag.

Vi bodde på D’Angleterre. Köpenhamns svar på Grand hotel.

Trots grått väder, snålblåst och delvis regn hoppade jag i det färggladaste jag hade packat med mig. Tweed klänning från Veronica Virta och matchande ljusrosa kavaj från Arket.

Det här väntade oss när vi kom tillbaka. En av ca 10 rätter. Vi fick så mycket god mat att det var en rejält klubbad säl som däckade i hotellsängen ett par timmar senare.

Tack Ni magiska gäng för ett superdygn. Jag ser redan fram emot nästa gång. Och att kunna varva jobb med nöje är fasiken svårslaget! X