HATTEN AV FÖR…

Mallis imorgon bitti! Sitter på kontoret och stänger lite jobbsaker innan en veckas semester. Jag kommer att uppdatera er enligt min lilla plan med ett inlägg per dag här inne på bloggen (samma på IG). Är jätte taggad på lite ny inspiration och en normal uppdatering som ju varit sisådär senaste veckorna.

Läste förövrigt precis på Sannes instagram att hon skulle ha en 3 veckors offline period i juli. Och jag kommer faktiskt att göra samma sak i sommar, dvs helt utan någon uppdatering. Hur länge och när vet jag inte, men att det ska hända det vet jag. För när man jobbar med sociala medier heltid som jag gör så är det enda man tänker på content och uppdatering, vad som är värt, ger inspiration och hur man ska posta allt. Jag är ganska säker på att min hjärna och psyke behöver en välbehövlig paus, och det ganska snart. Jag tror det var kanske 10 år sedan som jag hade en helt fri semester senast.