TILLBAKA I SPANIEN + EN LITEN VÄLBEHÖVLIG SEMESTER FRÅN BLOGG OCH SOCIALA MEDIER

Jag tror faktiskt aldrig, under mina 10 år med bloggen att jag haft en paus utan att skriva något till er. Utan ett endaste ljud härinne. Och vet ni vad? Det var SÅ JÄKLAR skönt. Att på riktigt ha lite semester och inte konstant känna stressen och pressen på att leverera inspirerande material. SÅ himla välbehövligt och skönt. Det sägs ju att man behöver tid för att hitta tillbaka och de var precis vad som behövdes denna gång.

Nu är jag tillbaka i Spanien hos mamma och pappa och inspirationen kommer smygandes tillbaka. Jag tänker dock fortsätta ha lite semester och blogga när jag har lust. Inte maxat, men heller inte käpptyst. Ett inlägg och max ett par timmar (läs 2!) vid datorn om dagen. SÅ fortsätt gärna kika in en gång om dagen så hörs vi då. <3

Ha nu en underbar sommar alla underbaringar! Och släpp telefonen emellanåt och tid er tid till era nära och kära. Var i nuet! Det är i det stora hela ju faktiskt det som betyder något! Xx Joanna