EN PROMENAD GENOM STAN

Igår gick vi en liten prommis in till torget för att äta middag. Jag tillhör vanligtvis kategorin som föredrar att laga och äta massa gott till middag hemma, men ibland är det såklart både mysigt och trevligt med en middag ute. Igår var en sådan dag.

En mysig liten bukt vi gick förbi påväg in. Alla spanjorer badar ju på kvällarna här för då är det både det svalare och skönare i luften. Igår visade termometern nämligen på stadiga 42 grader. PUH!

Mammsi på språng.

En liten mobil godiskiosk. Med massa surt och lakrits lösgodis!! Det finns nämligen en liten söt tjej som är minst lika entusiastisk på lösgodis som sin mamma (läs min syster) och jag själv. hehe.

Det är ett mysigt litet torg med ett par (ett tiotal) restauranger, glasskiosker, typiska spanska shoppar och allt beläget precis intill havet. Väldigt mysigt, och precis det man behöver och vill ha.

Två små gulliga, spanska damer påväg.

Vi stannade till på den här restaurangen som var en av de första. Utsikten var magiskt, tyvärr bättre än maten.

Den här lilla sötnöten var till en början arg som ett litet bi. Det är nämligen väldigt viktigt att få som man vill. Alla ska sitta på rätt plaster och man ska få precis som man vill. hehe.

Vi vuxna åt en paella som kom in på en stor panna, men den var tyvärr inte alls så god som jag hade hoppats. För mycket buljong, grötigt och överkokt ris och ganska osmaklig i smaken om jag ska vara ärlig. Äsch, bättre lycka nästa gång!

Bäst av allt smakade glassen hälsade Luzen o Challe! Och det gjorde den faktiskt, för jag tjuvade en sked. Efter lite karusellåkande och strosande stegade vi 15 min strandpromenad hem igen samtidigt som vi spanande in nybyggda lägenheter. Mys!