FORTFARANDE SOMMAR O VÄRME….

…Var det i alf häromdagen då denna bild togs. Nu har nästan höstkänslan intagit sig här hos mig. Konstigt nog. Jag gör mig alltid beredd för ny årstid varje år så fort semesterslut och jobb står på schemat. Jag hoppas dock att vi får sommarväder hela augusti också, är inte helt redo för höst, regn och tända ljus än… Även om det också är super mysigt när det väl är dags.

/ Bikini överdel – Valerie Underdel – For love and lemons Badkidds ( på 50%!!) Solisar – Bliz /

Och här var det hjärtan både på överdel och underdel även om dessa inte här ihop. Men fint ändå tycker jag!

NU ska jag mysa upp med min bättre hälft framför en film, för imorgon tar jag tåget hem till Sthlm för fyra dagars jobb. Alltid lite sorgligt med semesterslut, men jag är ändå jäkligt peppad på jobb och planering inför kommande höst! Pussssss