DELAR UR MIN SMYCKESKOLLEKTION!!

Igår plåtade vi min efterlängtade smyckeskollektion som jag jobbat med från i början av året. Proverna kom lagom till plåtningen och snart finns den till försäljning!! IH!!! Så pirrigt.

Jag kunde faktiskt inte vara med stolt och nöjd än vad jag är med den här kollektionen. Varje piece har en historia och noga uttänkt med inspiration av allt från mormors sötvattensarmband som jag lånade som liten, till den stora berlock-samlingen jag hade i tonåren och minnena från mammas blaffiga bismarck kedjor som låg och blänkte i smyckes-skrinen.

Det ROLIGASTE av allt är att jag har haft helt fria tyglar till ALLT verkligen, från spänne och material och fått göra precis som jag vill men med backup på fabriker via min samarbetspartner pfgSTOCKHOLM.

Här ser ni åtta av 13 produkter som ingår i kollektionen. Lovar att visa resterande när jag fått bilderna samt alla ex hem. SÅ pepp!

Men tills dess; skriv upp den 21 augusti då kollektions släpps! <3