FRÅN EN DAG I STUDION

Såhär såg det ut från dagen i Fredriks studio då vi plåtade kampanjbilderna för smyckeskollektionen.

Jag brukar faktiskt, tro det eller ej med det jobbet jag har inte känna mig så bekväm med att fotas i studio, men med ett grymt, lugnt och tryggt gäng som detta gick det så fint, så fint.

Vi sågs vid 8,30 för smink o hår och jag behövde bara gå kanske 500 meter till studion då den ligger så nära min lägis hemma i Vasastan.

Det var min vän, aka BÄSTA muan i branschen (enligt moi) Sarah Grundén som fixade smink o hår. Jag ogillar skarpt att bli sminkad av någon annan än mig själv men med Sarah som målar går allt fint. Hon vet exakt vad jag vill ha och hur jag ska se ut för att känna mig bekväm och fin bakom kameran. Bruna, bronziga toner. Inget hårt och svart och ett naturligt, busigt svall.

Då det denna gång, för en gångs skull inte var kläderna som skulle vara i fokus så satsade vi på jordnära toner, skira sidenplagg och stickade polotröjor. Enkelt o lättsamt.

För ovanlighetens skull satsade vi på en mörk bakrund och jag var nog lite skeptisk till en början men övertalades ganska fort. Smyckena kom verkligen fram i bild med den mörka bakgrunden. Riktigt snygg kontrast!

Längtar tills jag får visa de färdiga bilderna men av utkastet att döma känns det toppen. Fredrik är grym!

Vi hade ett grymt flow och jag ÄLSKADE att jobba med Fredrik o Sarah. Vi var klara innan tidsschema och allt kändes så plättlätt. TACK <3

Hej älskling!