ALLT HAR SIN CHARM

Det är ändå något väldigt härligt när sommaren sakta men säkert byter till höst. Svalare vindar och krispigare luft. Det är som att man automatiskt ställer sig in på en övergång direkt som att man börjat jobba efter en ledig sommar och semester. Jag gillar det. Jag gillar att få pyssla hemma, byta filtar, bädda med stora fluffiga täcken, burra upp sig i soffan md den ny serie och tända massor av ljus. Jag vet inte, men när jag var yngre så hade jag INGET emot att ha sommar året runt. (Även om det fortfarande är favoritårstiden!) och idag uppskattar jag varenda en av våra fyra årstider. Det är få saker som slår… De första vårtecknen när gatorna sopas och blir fritt allt grus, den första varma sommarnatten som smeker ens hud, de färgade höstlöven i skogen och den krispiga luften och den första vita snön som lägger sig som ett fluffigt täcke på backen.

Så på tal om nystart så fick ett nytt, härligt o höstigt print flytta in hemma i lägenheten i Stockholm. Från Moreno California och printet heter Malibu wind och är stående i måtten 70*100.