ÄR INTE UTFLYKTER LIVETS MYSIGASTE PÅFUND?

I fredags var Daniel ledig så vi bestämde dagen innan att göra något mysigt på den lediga dagen. Solen skulle skina så utflykt stod på schemat. För visst finns det få saker som är så mysigt som att åka iväg på en utflykt? Vare sig det är till ett fysiskt ställe, en plats, eller en picknick i skogen så är allt som innefattar “utflykt” extra mysigt. Man gör liksom hela upplevelsen till något extra. Sådan är iallafall jag.

Eftersom att vi var i Örebro så gick bilen till Smultrongården. Ja men nu hör ju redan där bara myset. En mysig liten gård skulle man kunna säga med lite shopping av heminredning, porslin o möbler till räkmackor och hembakat att sleva i sig i trädgården i en själsligt lugn och lantlig miljö.

Jag älskar lediga dagar tillsammans! Och jag älskar att Daniel också gillar att hitta på saker och inte bara vara hemma när han är ledig. Nej nej, den här mannen har minst sagt myror i brallan och gör gärna något precis hela tiden. Serie-marathon i sängen en söndagmorgon? Nej nej, då står långpromenad/ärenden/utflykt på schemat. Älskar det iofs. Vila kan kan göra i ett annat liv.

Hur fint porslin? Det var sådär knöligt oenhetligt vilket jag gillar. Men jag har både massa Mateus (ska visa er mitt senaste!) & Rörstrand serier hemma så dessa fick stå kvar.

Det fanns även ett rum med möbler för den möbelsugna.. Den där lilla byrån var inte ful.

Heller inte det här väggfästa vitrinskåpet som gärna hade fått följa med hem och göra mitt stående från Hubsch sällskap.

Den där trädgården suktade så vi slog oss ner i solen och beställde varsin…

Räkmacka! En stor sommarfavorit! Herregud vad gott det är. Färska räkor.

KAFFE på det såklart! Ska för övrigt gräva fram mitt gamla rosa/guldblommiga porslin som står o dammar i någon kartong på vinden. Tycker egentligen alltid att koppen rymmer för lite kaffe då man får köra påtår mest hela tiden men fina är dom!

Körde sommar-gult dagen till ära i kjol från Custommade, kashmir runt axlarna från Pillowtalk, väska Marimekko och sandaler Gucci. Sötvattens-halsbandet är från min egen kollektion som lanseras snart!

Ett sådant här maffigt badkar hade gärna fått stå i ett framtida badrum.

Otroligt mysigt ställe som jag varmt rekommendera som en liten utflykt! X